h Dolar 38,0415 % 0.04
h Euro 41,4051 % 0.04
h Altın (Gr) 3.678,08 %-0,64
h Çeyrek Altın 6.019,00 %0,33
h Tam Altın 59.659,70 %0,24
h Bitcoin 3177078 %-0.23595
a

Mersin Büyükşehir Belediyesine terör operasyonu mu yapılacak?

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durduran ve sonrasında yaşananlarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın ismi raporda yer aldı. Rapordaki iddiaya göre Başarır’ın görüntüleri çektiren memur ile bağlantısı olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmeden sonra sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığına yüklenen Başarır’a cevap veren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, hukuksal ve yargısal anlamda önümüzdeki günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesinde bir hareketliliğin olacağına işaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesine terör operasyonu mu yapılacak?
0

BEĞENDİM

Yerel seçimler sonrasında göreve gelir gelmez 4 binden fazla işçiyi çıkarıp. daha fazla sayıda personel alan Başkan Vahap Seçer, “İşçi kıyımı yapıyor” denilerek eleştirilmiş, daha sonraki süreçte ise terörle bir şekilde bağlantılı olan kişileri belediyeye aldıkları iddiası gündeme gelmişti. Hatta Başkan Vahap Seçer, 40’tan fazla kişiyi işten çıkartmış, işten çıkartılan kişilerin de terör soruşturmasına takılacak kişiler olduğu ifade edilmişti. Öte yandan Sabah Gazetesinde yer alan habere göre, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın makam aracının geçen sene Mersin’de trafik polisi tarafından durdurulması ve sonrasında yaşanan tartışmanın altından hem AK Parti’yi hem de Türk Polis Teşkilatı’nı hedef alan siyasi bir operasyon çıktı. Haberde, milletvekili ile trafik polisleri arasında meydana gelen olaya ilişkin edinilen yeni bilgiler, yaşananların perde arkasında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın da içinde bulunduğu başka bir planın olduğunu ortaya koyduğu bilgisi yer aldı. Bu haberden sonra ise Başarır, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığını hedef aldı ve sert ifadeler kullandı. Başarır’a cevap Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’dan geldi.

“Mersin Büyükşehir Belediyesine yerleştirdiğin PKK’lıları kullanmaya benzemez”
Tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren Ersoy, “Bu işler Mersin Belediyesine yerleştirdiğin PKK’lıları kullanmaya benzemez. Bu güne kadar PKK, DHKP-C taşeronu, kendini bilmez, haddini bilmez iş takipçilerini çok gördük. Şükür, hepsinin yerinde yeller esiyor. Ha, Komisyon’da düşürdüm sanıp da, düştüğün durumu da unutmadık” şeklinde yazdı.

Bakan Yardımcısı Ersoy’a yine sosyal medyadan yanıt veren CHP’li Başarır, “Hadsiz utanmaz adam Mersin Büyük Şehir belediyemizde bir tek dediğin terör örgütü üyesini işe alan alçaktır iftira atan alçak ve şerefsizdir! Şerefin varsa isim ver derhal yaz!” dedi.

“Çok yakında hesap sorulacak”
Başarır’a tekrar yanıt veren Ersoy, “Tabi ki, çok yakında hepsi bir bir açıklanacak, yargıya intikal ettirilecek ve elbette sorumlularından hesap sorulacak. Beklediğin bu olsun. O güne kadar şeref naraları atmak serbest” ifadeleri Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili rapor hazırlandığı şeklinde algılandı ve yakında bir terör operasyonu mu yapılacak sorusunu gündeme getirdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Akdeniz’i spor konusunda bir üst lige çıkaran Başkan Gültak’tan yeni müjde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.